Recensies

recensieboeken vera

Vera Weterings recenseert regelmatig boeken voor Hereditas Nexus, het Archievenblad en Gen.magazine. In het verleden leverde ze bijdragen aan de recensiebank van Acta Historica (2012-2015).

Hereditas Nexus

Middels hHereditas Nexuset publiceren van onder andere besprekingen van historische boeken uit binnen- en buitenland, van historische tentoonstellingen en erfgoedgerelateerde publicaties wil Hereditas Nexus zowel historici, erfgoedprofessionals, als cultuurliefhebbers in bredere zin op de hoogte houden van de nieuwste publicaties in de historische wereld en erfgoedsector. Hereditas Nexus probeert geschiedenis en cultureel erfgoed in al haar facetten beter op de kaart te zetten en hoopt hiermee te inspireren tot nieuw (kunst)historisch onderzoek.

Archievenblad

LogoArchievenbladHet Archievenblad is het vakblad voor beroepsbeoefenaren in het archiefwezen. De artikelen informeren archivarissen, informatiemedewerkers, DIV’ers, educatieve medewerkers bij archiefdiensten, belangstellenden, archiefmedewerkers, gebruikers van archieven en aan het archiefwezen grenzende beroepsgroepen over het vakgebied in brede zin.

Gen.magazine

genLogoGen.magazine is het toonaangevende Nederlandse tijdschrift op het terrein van familiegeschiedenis en wordt wordt exclusief voor de Vrienden van CBG|Centrum voor familiegeschiedenis (10.000+) uitgegeven. Gen. bevat interviews met bekende en onbekende Nederlanders over hun familieverleden, bronnenwijzers, familieverhalen, reportages, columns, boekaankondigingen, beeldverhalen en vaste rubrieken met onderzoeks- en leestips van enthousiaste en ervaren onderzoekers.

Acta Historica

De recActa historicaensiebank op het historisch platform Acta Historica kan dienen als hulpmiddel bij, inspiratie voor en/of startpunt van nieuw onderzoek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s